2021-08-09 08:04:41• hírek • Szatmár.ro

Harmadik elnöki mandátumát kezdi meg Hegedüs Gergő az országos ifjúsági szervezet élén

Zsinórban harmadik alkalommal választották meg Hegedüs Gergőt a Máltai Szeretetszolgálat Országos Ifjúsági Szervezetének elnökévé. Országos vezetői tag lett még a szatmárnémeti Gyenes Zselyke is.

Az elmúlt hétvégén, azaz pénteken és szombaton került megszervezésre a Máltai Szeretetszolgálat Ifjúsági Szervezetének országos éves közgyűlése. Mivel eltelt újabb négy év, idén vezetőségi választásokra is sort kerítettek.

A gyűlésen Hegedüs Gergő, a Máltai Szeretetszolgálat szatmárnémeti szervezetének vezetője újabb 4 éves megbízást kapott, így zsinórban harmadik alkalommal vállalhatta el az országos ifjúsági szervezet vezetését.

Elnökhelyettesnek szintén a korábbi alelnököt, a sepsiszentgyörgyi Székely Róbertet választották meg. A három országos vezetőségi tag közé pedig bekerült még Gyenes Zselyke, a szatmárnémeti szervezet önkéntese is.

Újraválasztása kapcsán Hegedüs Gergő szerkesztőségünknek elmondta, örül, hogy ismét bizalmat szavazott neki az ifjúság, mely a megtiszteltetés mellett nagyon nagy felelősséget is jelent, és ennek megfelelően az elkövetkező négy esztendőben is igyekszik folytatni azt a munkát, amit az elmúlt két négyéves periódusban már megszokhatott tőle a közösség.

Gratulálunk Gergőnek és Zselykének egyaránt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: